ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τροχαίο δυστύχημα στην Κορινθία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 69χρονη πεζή

Τροχαίο δυστύχημα στην Κορινθία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 69χρονη πεζή

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, όταν μια 69χρονη γυναίκα που κινούνταν πεζή χτυπήθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 35χρονος.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματά της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου, το οποίο εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν