Ζεφύρι: Πώς έγινε η άγρια ληστεία μεταξύ Ρομά που είχαν βεντέτα - Δύο τραυματίες και ένα καμένο αυτοκίνητο
Έφραξαν το δρόμο, ακινητοποίησαν το όχημα και αφού τους κατέβασαν, τους χτύπησαν και τους έκλεψαν χρυσαφικά και προσωπικά έγγραφα
Μια βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά κρύβεται πίσω από την άγρια ληστεία που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Ζεφυρίου με απολογισμό δύο τραυματίες και ένα καμένο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες γνώριζαν καλά τα θύματα τους και τη διαδρομή που ακολουθούν μέσα στον καταυλισμό και έστησαν ενέδρα αποφασισμένοι να τους επιτεθούν. Οι διαφορές των δύο οικογενειών φαίνεται να ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα στο οποίο είχαν εμπλακεί μέλη από τις δύο οικογένειες.
Έκτοτε υπήρχαν εκατέρωθεν απειλές και χθες το απόγευμα οι δράστες αποφάσισαν να στείλουν ένα μήνυμα στα θύματά τους. Οι τρεις Ρομά, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, έστησαν ενέδρα στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ομήρου και μόλις είδαν το αμάξι, στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, έφραξαν το δρόμο.
Κατόπιν, ακινητοποίησαν το όχημα και αφού τους κατέβασαν από αυτό τους χτύπησαν και τους έκλεψαν χρυσαφικά και προσωπικά έγγραφα. Εν συνεχεία και προτού τραπούν σε φυγή πυρπόλησαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους δυο τραυματίες.
Οι δύο άνδρες, όπως αναφέρει το protothema.gr, μεταφέρθηκαν με δικά τους μέσα στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και σε ιδιωτική κλινική του Αμαρουσίου ενώ η γυναίκα που ήταν μαζί τους οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ζεφυρίου.
Εκεί αναγνώρισε ένα άτομο, το οποίο είχε προσαχθεί για το περιστατικό από Αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, ως έναν από τους δράστες της άγριας επίθεσης με αποτέλεσμα να συλληφθεί.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ζεφυρίου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θάνατος Μαζωνάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιατρό να εκπαιδεύει συνάδελφό του από τις Φιλιππίνες σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα
Η γιατρός που συμμετείχε στην εκπαίδευση τον ευχαριστεί, σύμφωνα με ανάρτησή της, για την εκπαίδευση στη συγκεκριμένη θεραπεία, ώστε να μπορεί να την εφαρμόσει και η ίδια
Νέες προκλήσεις από την Τουρκία με παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο
Τουρκικά UAV έκαναν πέντε παραβάσεις του FIR Αθηνών και τέσσερις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου στο βορειοανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο
Βίντεο απ’ την εγκληματική οργάνωση που έκανε διαρρήξεις στην Αττική – Σημάδευσαν τις πόρτες με κόλλα
Έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού και Άμφισσας οι 2 που ταυτοποιήθηκαν - Γεωργιανής καταγωγής οι 3 συλληφθέντες
Η Ελλάδα «κλέβει» τους εκατομμυριούχους της Βρετανίας: Γιατί οι ισχυροί του χρήματος κοιτούν πλέον προς Αθήνα
Τι γράφουν Daily Mail και Independent για τα φορολογικά κίνητρα και τη νέα εικόνα της Ελλάδας
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι μαρτυρίες των διασωστών που διαψεύδουν τους γιατρούς – «Είπαν ότι είναι 10 λεπτά εκεί και δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι»
«Οι γιατροί μας είπαν ότι έκαναν συμπιέσεις, ότι έβαλαν απινιδωτή που δεν δούλεψε και ότι είχαν δώσει αδρεναλίνη 1mg», μέχρι να φτάσουν οι διασώστες
Τσίπρας στη "Le Soir": Ναι, είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός, γνωρίζω τη δουλειά, την έχω κάνει ήδη
Στη βελγική εφημερίδα "Le Soir", ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να αναλάβει εκ νέου τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.