«Φήμες» από τον «Αριστοφάνη» στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 08:34 «Φήμες» από τον «Αριστοφάνη» στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Λαμίας

Για τρεις παραστάσεις Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με ώρα έναρξης στις 21:00’…

Το έργο του Νηλ Σάιμον, «Φήμες», σε διασκευή του Οδυσσέα Γκοτζαμάνη, παρουσιάζει το τριήμερο, Παρασκευή 27, Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου 2022, στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, το Θεατρικό Πειραματικό Εργαστήρι Λαμίας «Αριστοφάνης».

Πρόκειται για μια κωμωδία παρεξηγήσεων, που το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο μεταξύ των ηρώων - καλεσμένων στην 10η επέτειο του γάμου του Αντιδημάρχου Τσάρλυ Μπροκ.

Οι καλεσμένοι φτάνουν στην ώρα τους, αλλά βρίσκουν τον οικοδεσπότη σχεδόν λιπόθυμο και… πυροβολημένο, καθώς έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ η γυναίκα του είναι άφαντη, όπως και το υπηρετικό προσωπικό.

Έχοντας ακούσει μια σειρά από φήμες για τη σχέση του ζευγαριού, ως γνήσιοι εκπρόσωποι της καλής κοινωνίας, θέλουν να καλύψουν το σκάνδαλο, πλέκοντας τα δικά τους σενάρια για να αποδώσουν κάτι που ουσιαστικά δε γνωρίζουν!

Και τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν θα μπει στη μέση και η αστυνομία…

Το LamiaReport βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε, όπου με πολύ κέφι και διάθεση, τα μέλη του «Αριστοφάνη», απέδωσαν τους ρόλους τους, θέλοντας να μας προσφέρουν μια όμορφη βραδιά.

Ή για να ακριβολογούμε οι βραδιές θα είναι τρεις, Παρασκευή με Κυριακή με έναρξη στις 21:00’.

Τους ρόλους υποδύονται οι: Στάθης Τσιγάνης, Οδυσσέας Γκοτζαμάνης, Εύα Αποστολακοπούλου, Υρώ Τσακάλου, Μαρία Μπότου, Θανάσης Γαλάνης, Θεοδώρα Ιωαννίδου, Αφροδίτη Πανοπούλου, Γιάννα Φουντούκη, Κων/να Χαλβαντζή.

Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Γκοτζαμάνης - Υρώ Τσακάλου

Σκηνικά: Σπύρος Κουδουνάς.

Είσοδος: 5 €

Το έργο ανεβαίνει με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Λυκείου Λαμίας.

Η παράσταση της Παρασκευής αφιερώνεται στη μνήμη των φίλων μας και μελών του "Αριστοφάνη", που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας: στον Μπάμπη Τσέλο, στην Άννα Παλαιομήτρου και στον Παντελή Ρίζο.

Δείτε φωτογραφίες από την τελική πρόβα:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση