«Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βασιλική Αχλαδιώτη»: 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας… Σας ευχαριστούμε!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 07:54 «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βασιλική Αχλαδιώτη»: 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας… Σας ευχαριστούμε!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Ενημερωθείτε τηλεφωνικώς στο 22310 37049 ή στο «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βασιλική Αχλαδιώτη», Μάρκου Μπότσαρη 39, καθημερινά 11:00 - 13:00 & 18:00 - 20:30.

Έναρξη μαθημάτων 7 & 14 Σεπτέμβρη.

Μία καινούρια σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη γνώση, νέες αποστολές και περιπέτειες, παραμένοντας πάντα ασφαλείς και προστατεύοντας τους συμμαθητές και την οικογένειά μας!

Πλησιάζοντας στο ξεκίνημα μιας ακόμη δημιουργικής σχολικής χρονιάς και έχοντας συμπληρώσει 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του σχολείου μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ολόψυχα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να σας ενημερώσουμε ότι οι Εγγραφές για το σχολικό έτος 2020-2021 έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά για όλους, εναρμονιστήκαμε άμεσα με τις οδηγίες και τα μέτρα δημόσιας υγείας του ΕΟΔΥ, διαρρυθμίσαμε κατάλληλα τις τάξεις μας ώστε να μεγιστοποιείται η απόσταση μεταξύ των μαθητών, προχωρήσαμε σε ανακατανομή των ήδη ολιγομελών τμημάτων μας και μαθητών ανά αίθουσα, δημιουργήσαμε ηλεκτρονικές τάξεις όπου οι μαθητές μας διατήρησαν τη στενή επαφή τους με την ξένη γλώσσα καθώς και προσφέραμε διαδικτυακά μαθήματα σε μορφή τηλεδιασκέψεων μέσω σύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, και την καινούρια σχολική χρονιά στον ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα χώρο μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες ιδέες και καινοτομίες με γνώμονα πάντοτε την αγάπη μας για τις ξένες γλώσσες. Επιπλέον, καλούμε τους νέους μας φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας να επικοινωνήσουν μαζί μας και να ενημερωθούν για το έργο και τις μεθόδους διδασκαλίας μας!

Τελευταίες εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2020-21:

  • σύγχρονο περιβάλλον διδασκαλίας στον ανακαινισμένο χώρο μας
  • βιωματική εκμάθηση και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες (μάθημα έξω από την τάξη, projects,διαδραστικά τετράδια, θέατρο, μαγειρική, TEDx ομιλίες, υποτιτλισμός, escape rooms, τηλεπαιχνίδια γνώσεων)
  • νέες τεχνολογίες (διαδραστικοί πίνακες, ηλεκτρονικές τάξεις και υπερσύγχρονες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης)

Ο χώρος μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένος σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα blended learning (μεικτή εκπαίδευση με συνδυασμό δια ζώσης και online μαθημάτων) ή παρακολούθησης online μαθημάτων (μέσω εξειδικευμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας και ηλεκτρονικής τάξης) και συνεχίζεται το πρόγραμμα επιπρόσθετης ατομικής μελέτης στο σπίτι με δική μας επίβλεψη, το οποίο πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και την περσινή σχολική χρονιά ώστε να παρακολουθούμε στενά την πρόοδο όλων των μαθητών μας.

Στο σχολείο μας λειτουργούν αυστηρά ολιγομελή τμήματα που καλύπτουν τις ανάγκες
κάθε μαθητή:

  • pre–junior για εξοικείωση με την αγγλική γλώσσα από μικρή ηλικία θέτοντας γερές βάσεις για τη μετάβαση στην a’ junior
  • junior & εφήβων με επικοινωνιακή προσέγγιση στη διδασκαλία και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες
  • ενηλίκων & φοιτητών με εντατικά προγράμματα φοίτησης
  • προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις – ειδικό μάθημα
  • ιδιαίτερα μαθήματα

Επιπλέον, κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς και θέλοντας να καταστήσουμε προσιτή την πρόσβαση στη γνώση, το σχολείο μας παρέχει φιλικά δίδακτρα καθώς και τις εξής προσφορές:

  • τάξη pre-junior σε προνομιακή τιμή
  • έκπτωση σε αδέλφια
  • έκπτωση στη δεύτερη ξένη γλώσσα
  • ειδικές τιμές σε φοιτητές & γονείς και κηδεμόνες μαθητών μας

Στην προσπάθειά μας να καλλιεργήσουμε και να δυναμώσουμε την αγάπη για τις ξένες γλώσσες, οι οποίες αναμφίβολα αποτελούν επένδυση για το μέλλον, το σχολείο μας προσφέρει τμήματα παιδικά, εφηβικά καθώς και ενηλίκων & φοιτητών για τις παρακάτω γλώσσες:

  • Αγγλικά
  • Γαλλικά
  • Γερμανικά
  • Ιταλικά

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας, μικρούς και μεγάλους, που παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες κατάφεραν να διαπρέψουν και στις φετινές εξετάσεις γλωσσομάθειας σχολικού έτους 2019-2020 και μάλιστα με ποσοστό επιτυχίας 100% στα μέχρι στιγμής ανακοινωθέντα αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και τη νέα σχολική χρονιά με ακόμη περισσότερη όρεξη και ξεχωριστές ιδέες μετατρέποντας την εκμάθηση της ξένης γλώσσας σε μια ζωντανή διαδικασία ανακάλυψης!

Εγγραφές - Πληροφορίες

Καθημερινά τηλεφωνικώς ή στο χώρο μας 11:00 - 13:00 & 18:00 - 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε στις σελίδες μας και να ενημερωθείτε πρώτοι για τις καινούργιες παροχές μας!

Εγγραφές όλο το χρόνο!

Έναρξη μαθημάτων 7 & 14 Σεπτέμβρη

Καλή σχολική χρονιά!!!

«Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βασιλική Αχλαδιώτη»
Μάρκου Μπότσαρη 39, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 37049
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.achladioti.gr
Facebook: Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αχλαδιώτη Βασιλική
Instagram: achladioti_school


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση