H Group Center Hellas Security αναλαμβάνει την ασφάλεια των Εμβολιαστικών Κέντρων στην Κεντρική Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 08:30 H Group Center Hellas Security αναλαμβάνει την ασφάλεια των Εμβολιαστικών Κέντρων στην Κεντρική Ελλάδα

Η ασφάλεια και η ομαλή διεξαγωγή των εμβολιασμών σε όλη την Κεντρική Ελλάδα στη Group Center Hellas Security.

Με 35 χρόνια ηγετικής παρουσίας στον χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας, η Group Center Hellas Security αποκλειστική αντιπρόσωπος της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας της G4S στην κεντρική Ελλάδα, αναλαμβάνει την φύλαξη των εμβολιαστικών κέντρων στους Νομούς Φθιώτιδος, Βοιωτίας, Ευβοίας, Λαρίσης, Μαγνησίας, Αιτωλοακαρνανίας.

Η Group Center Hellas Security με 232 υπαλλήλους και 5 υποκαταστήματα σε Αθήνα – Λάρισα - Λαμία - Λιβαδειά και Βόλο αποτελεί μια πρωτοπόρο εταιρεία σε ό,τι αφορά τα συστήματα ασφαλείας, τις επανδρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας, τις χρηματαποστολές και τη διαχείριση λιμενικών εγκαταστάσεων (marine).

«Το παρόν εγχείρημα, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία. Σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε, καλούμαστε να συμβάλουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην ομαλή διεξαγωγή εμβολιασμού του πληθυσμού, με στόχο ένα αύριο γεμάτο αισιοδοξία και την επιστροφή στην κανονικότητα...», τονίζει ο Γενικός Διευθυντής Group Center Hellas Security, Λουκάς Παπαβασιλείου.

Μπες στο site www.groupcenterhellas.com και διάβασε τα άρθρα πάνω στα συστήματα ασφαλείας και ενημερώσου για όλα τα οικονομικά πακέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση