Γαλλικά στη Λαμία: Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κοντά σας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 07:30 Γαλλικά στη Λαμία: Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κοντά σας!

Με την υπογραφή της εκπαιδευτικού Ανθής Τσιρώνη.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε κοντά σας, με 100% επιτυχία στις εξετάσεις των γαλλικών, Delfκαι Sorbonne, πάντα σε συνεργασία με το ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ, ανοίγουμε πάλι τις πόρτες μας , μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, για την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας και του γαλλικού πολιτισμού.

Στο Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας, μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης ,  η εκμάθηση των γαλλικών γίνεται ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους μαθητές.

Ενημερωμένοι πάντα για κάθε είδους αλλαγή στις εξετάσεις, προετοιμάζουμε αποκλειστικά όλα τα επίπεδα (Α1 – Α2 – Β1 – Β2 – C1 – C2) των εξετάσεων DELF – DALF – SORBONNE με απόλυτη επιτυχία.

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του COVID – 19, λειτουργούν ολιγομελή τμήματα (3 – 4 ατόμων).

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να σας δείξουμε την αγάπη μας για τα παιδιά και τη γαλλική γλώσσα!

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας, στην οδό Διάκου 3 (2ος όροφος) ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2231400584 και 6938668164.

ΑΝΘΗ ΤΣΙΡΩΝΗ
Πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθηνών.
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στη διδακτική της Γαλλικής Γλώσσας.
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια μη τυπικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση