ΘΗΣΑΥΡΟΣ: Λαμιώτης δημιουργός πίσω από το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 09:00 ΘΗΣΑΥΡΟΣ: Λαμιώτης δημιουργός πίσω από το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων!

Ο γνωστός Λαμιώτης γυμναστής, Γιώργος Στριφτάρας, είναι ο δημιουργός του νέου επιτραπέζιου παιχνιδιού χριστιανικών γνώσεων για όλη την οικογένεια, που με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα είναι το ωραιότερο δώρο του νονού μαζί με τη λαμπάδα για το βαφτιστήρι του, για μικρούς και μεγάλους. 

Το παιχνίδι έχει 1.800 ερωτήσεις & απαντήσεις από την Παλαιά Διαθήκη, τις Πράξεις των Αποστόλων, τη ζωή του Χριστού και των Αγίων, τις παραβολές και τα θαύματα!

Ειδικά τις μέρες του Πάσχα βοηθά παιδιά και γονείς να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα μαθαίνοντας για τα πράγματα του Θεού.

O ευκολότερος και συναρπαστικότερος τρόπος να μαθαίνει κανείς είναι το παιχνίδι. Κι όταν το παιχνίδι προϋποθέτει τη συμμετοχή πολλών, τότε όχι μόνο χαίρεσαι μαθαίνοντας, αλλά και συνυπάρχεις και εντάσσεσαι σε μία ομάδα. 

Το επιτραπέζιο παιχνίδι χριστιανικών γνώσεων ΘΗΣΑΥΡΟΣ με πολύ έξυπνο τρόπο, έρχεται να καλύψει κενά γνώσεων, και να προσφέρει ευκαιρία καταρτισμού σέ θέματα της πίστης τα οποία ενδεχομένως παραμένουν επιμελώς κρυμμένα και για τους ενήλικες, κάτω από το κάλυμμα της αναβλητικότητας και της ενασχόλησης με «άλλα».
 
Το παιχνίδι αυτό εγγυάται ώρες χαράς, ξενoιασιάς και ανεμελιάς, την ίδια ώρα που θα γίνεται και «επιμόρφωση». 

Παίζεται από 2 έως 6 παίκτες, ηλικίας από 10 έως 99 ετών!

Ο δημιουργός του παιχνιδιού Γιώργος Στριφτάρας μιλά στην κάμερα για:
 
- τις αφορμές που τον οδήγησαν στην απόφαση να προχωρήσει στη δημιουργία του ΘΗΣΑΥΡΟΥ
- τα στάδια προετοιμασίας του
- τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ
- τους τρόπους που μπορεί να παιχθεί
- την αξία του ομαδικού παιχνιδιού στις μέρες μας
 

 
Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εν Πλω:
- σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών στην πόλη μας
- Online εδώ
 
Πάμε να παίξουμε;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση