Οι γυναίκες της Φθιώτιδας στο πλευρό του Γιώργου Κοτρωνιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 15:37 Οι γυναίκες της Φθιώτιδας στο πλευρό του Γιώργου Κοτρωνιά

Σε μια χαλαρή βραδιά με μουσική και ποτό, οι γυναίκες της Φθιώτιδας έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση που πραγματοποίησε προς τιμήν τους ο υπ. βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς, στο café – bar Blind Pig, χθες Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Κοτρωνιάς αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία και την υποχρέωση που αυτή έχει απέναντί της, ώστε να εμπεδωθεί η ισότητα των δύο φύλων ως μέτρο του πολιτισμού μας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει τόσο ως δήμαρχος για τη διευκόλυνση του πολλαπλού ρόλου των γυναικών του τόπου, όσο και ως βουλευτής, μέσα από τη συμμετοχή του στην επεξεργασία των νομοσχεδίων της Νέας Δημοκρατίας, που αφορούν στη στήριξη της γυναίκας μέσα στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ίδρυση των πρώτων ΚΔΑΠ παιδιών, του Κέντρου Προστασίας Κακοποιημένων Γυναικών Ψυχολογικής και Οικογενειακής Υποστήριξης, πέντε βρεφονηπιακών σταθμών, του Γ’ και Δ’  ΚΑΠΗ, στη δημιουργία του «Βοήθεια στο σπίτι», των εικαστικών εργαστηρίων και της Β΄ σκηνής θεάτρου.

Ειδική αναφορά έκανε στις προσπάθειες του για τακτοποίηση των 156 εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που δεν είχαν μονιμοποιηθεί, των χιλίων εργαζομένων στον τομέα της υγείας που είχαν αποκλειστεί από το διαγωνισμό, καθώς και στις προσπάθειες και τα αποτελέσματα που είχε για τις οικογένειες παιδιών ΑμεΑ, όπως η επέκταση του θεσμού του Προσωπικού Βοηθού για ΑμεΑ και η άμεση εφαρμογή του και στη Φθιώτιδα.

Τέλος, ο κ. Κοτρωνιάς διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της σύγχρονης Ελληνίδας γυναίκας και μητέρας και εξέφρασε το σεβασμό του προς τις γυναίκες που κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες συνεχίζουν να στηρίζουν τις οικογένειες τους και την κοινωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση