Λαμία: Για να μοιάζει το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο, επισκεφθείτε την «Autoglow Detailing Artists»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 08:14 Λαμία: Για να μοιάζει το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο, επισκεφθείτε την «Autoglow Detailing Artists»!

Για την άριστη περιποίηση του αυτοκινήτου σας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, ελάτε στους ειδικούς! Η «Autoglow Detailing Artists» σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες: Βιολογικός καθαρισμός, περιποίηση δερμάτων, γυάλισμα, κέρωμα και προστασία χρώματος από κάθε εξωγενή παράγοντα!

Είστε και εσείς από εκείνους που επιθυμούν το αυτοκίνητό τους να δείχνει σαν καινούργιο, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από την αγορά του; Τότε σας έχουμε την καλύτερη λύση!

Στην «Autoglow Detailing Artists», Αθηνών 195 στη Λαμία, φροντίζουν κάθε σημείο του αυτοκινήτου σας, ώστε να διατηρείται η απαραίτητη υγιεινή του, αλλά και να αστράφτει παράλληλα.

Η «Autoglow Detailing Artists», είναι ένα κέντρο περιποίησης οχημάτων - detailing center που απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις των οχημάτων, αυτούς που θα λέγαμε car enthusiasts.

Σε όσους επιθυμούν να έχουν ένα καθαρό αυτοκίνητο, χωρίς ατέλειες βαφής, αράχνες - ολογράμματα - γρατζουνιές, προστατευμένο από εξωγενείς παράγοντες (ήλιο, βροχή, περιττώματα πουλιών), αλλά και σε αυτούς που θέλουν καθαρό εσωτερικό με σωστές συνθήκες υγιεινής.

Η «Autoglow Detailing Artists» σας παρέχει:

Εξωτερική περιποίηση: διόρθωση βαφής, γυάλισμα, κέρωμα, κεραμικές επιστρώσεις, ξεθάμπωμα φαναριών, επαναφορά άβαφων εξωτερικών πλαστικών κλπ, καθώς και

Εσωτερική περιποίηση: βιολογικός καθαρισμός, περιποίηση δερμάτων, αδιαβροχοποίηση υφασμάτων, κλπ.

Η διάρκεια μπορεί να είναι από λίγες ώρες για ένα πλύσιμο, μέχρι και κάποιες ημέρες για ένα πλήρες πακέτο. 

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες καλώντας στο: 2231602389

«Autoglow Detailing Artists»: Οι ειδικοί στην περιποίηση των αυτοκινήτων!

«Autoglow Detailing Artists»
Αθηνών 195 - Λαμία
Υπεύθυνος: Γιώργος Μάνος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231602389
Facebook:
Autoglow Detailing Artists
Instagram:
Autoglow Detailing Artists

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση