Βασιλική Λάζου: «Φτάνει ως εδώ, λένε οι πολίτες της Φθιώτιδας» - Συνέντευξη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 21:40 Βασιλική Λάζου: «Φτάνει ως εδώ, λένε οι πολίτες της Φθιώτιδας» - Συνέντευξη

Η πανεπιστημιακός και δημοσιογράφος Βασιλική Λάζου μπορεί να είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές όμως κατάφερε στη σύντομη προεκλογική περίοδο να οργώσει τη Φθιώτιδα, αποδεικνύοντας πως είναι μια δυνατή φωνή για το νομό και διεκδικεί με αξιώσεις μια βουλευτική έδρα.

Από την Ανατολή και τον Άγιο Γεώργιο του δήμου Μακρακώμης μέχρι την Πελασγία και τη Γλύφα, και από το Μαρτίνο και την Αμφίκλεια μέχρι το Νέο Μοναστήρι και την Εκκάρα η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. βρέθηκε σε κάθε γωνιά της Φθιώτιδας, μιλώντας με τους πολίτες και υποστηρίζοντας με πάθος τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές συναντήσαμε την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βασιλική Λάζου, στην αγαπημένη της γωνιά στη πόλη, στον Άγιο Λουκά, όπου παραχώρησε στο LamiaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση