Ράχες: Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος σε μια εκπληκτική παράσταση στο «Friends on the Beach»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 09:02 Ράχες: Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος σε μια εκπληκτική παράσταση στο «Friends on the Beach»

Το Σάββατο, 1η Ιουλίου, μετά τις 10:00' το βράδυ, στο αγαπημένο «Friends on the Beach», στην Παραλία Ραχών!

Ο ταλαντούχος Θανάσης Βασιλόπουλος έρχεται παρέα με την μπάντα του στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στις Ράχες και το άκρως ανανεωμένο «Friends on the Beach», για ένα μοναδικό live που σίγουρα θα μας ταξιδέψει.

Η φήμη του έχει εδραιωθεί, καθώς από το 1987, συνθέτει ξεχωριστά τραγούδια και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς μουσικούς.

Οι νότες από το γεμάτο πάθος παίξιμό του με το γαλλικό, χειροποίητο, 120 ετών κλαρίνο του αγγίζουν το συναίσθημα του κοινού.

 

 

Σας περιμένουμε στο «Friends on the Beach» να απολαύσουμε μια μοναδική παράσταση, στην οποία ο Θανάσης Βασιλόπουλος  «επαναπροσδιορίζει» αγαπημένες μελωδίες, χορογραφώντας τις νότες για να ζωγραφίσουν τον αέρα!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6984731047 - Ώρες επικοινωνίας: 18.00 - 22.00

«Friends on the Beach»
Παραλία Ραχών Φθιώτιδας
Instagram:
friends_on_the_beach

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση