Το μοναδικό Πασχαλινό θεματικό πάρκο βρίσκεται στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 07:48 Το μοναδικό Πασχαλινό θεματικό πάρκο βρίσκεται στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Μια ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων…

Ένα θεματικό πάρκο με πασχαλινές εικόνες και χρώματα, στήθηκε στην καρδιά της Λαμίας, μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, την οποία υιοθέτησε ο Δήμος Λαμιέων και υποστήριξαν επίσης, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Επιμελητήριο Φθιώτιδας και επαγγελματίες της πόλης.

Δημιουργήθηκε ένας χώρος περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων, όπου θα φιλοξενήσει διάφορα παιχνίδια και θα τραβήξει το βλέμμα όλων των επισκεπτών με το μεγάλο πασχαλινό αυγό, που δεσπόζει στο κέντρο του.

Στόχος να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον πασχαλιάτικο στολισμό της πόλης, αφού είναι μάλιστα και το μοναδικό στη χώρα και να δώσει ιδέες για κάτι πολύ μεγαλύτερο, όπως αποκάλυψε στην κάμερα του LamiaReport ο Πρόεδρος του ΕΣΛ Ηλίας Κεφαλάς.

Δείτε τι μας είπε:

Το Πασχαλινό θεματικό πάρκο θα παραμείνει στην πλατεία Πάρκου έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2024.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση