Λαμία: Η GT Auto Garantie σας εύχεται καλές γιορτές και σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 07:40 Λαμία: Η GT Auto Garantie σας εύχεται καλές γιορτές και σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας!

Η νέα αντιπροσωπεία αυτοκινήτων GT Auto Garantie σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη η καινούργια χρονιά γεμάτη με ασφάλεια και όμορφες διαδρομές!

Ο υπεύθυνος καταστήματος, Γιάννης Φιλιππάκος, σας ευχαριστεί που εμπιστευτήκατε και στηρίξατε την GT Auto Garantie από την πρώτη κιόλας μέρας λειτουργίας.

Ελάτε στην ανανεωμένη και άκρως σύγχρονη έκθεση, στο 2ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας Αθηνών, στην κάθοδο προς Αθήνα, μάθετε τα πάντα για την αγορά του αυτοκινήτου και επωφεληθείτε των προσφορών.

O επισκέπτης στην GT Auto Garantie θα βρει μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων εισαγωγής ή ελληνικών αντιπροσωπειών, θα ενημερωθεί για άφιξη νέων οχημάτων αλλά μπορεί να παραγγείλει το μεταχειρισμένο που αυτός θέλει.

Στην Gt Auto Garantie θα έχετε παροχές όπως:
1. Εγγύηση χιλιομέτρων
2. Εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μήνες.
3. Service
4. ΚΤΕΟ
5. Βιολογικό Καθαρισμό
6. Ανταγωνιστικά Πακέτα Ασφαλειών όλων των εταιρειών
7. Τεχνική Υποστήριξη
8. Δυνατότητα Χρηματοδότησης

Κύριο μέλημα μας για τον πελάτη 3 αξίες: ΕΓΓΥΗΣΗ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Gt Auto Garantie
Αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
2ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας Αθηνών
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310-22555 & 6970 396396
Site: gtautogarantie.gr
Facebook: Gt auto Garantie
Instagram: gtauto_garantie
Site Car: https://gt-autogarantie.car.gr/cars/

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση