Ο καφές που ενθουσίασε στο Thermopylae Forum II

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 18:12 Ο καφές που ενθουσίασε στο Thermopylae Forum II

Ευχαριστούμε πολύ τον καφέ «Mrs Rose» και τον Δημήτρη Φιλιππόνε για την ιδιαίτερη πινελιά που προσέφεραν στο Thermopylae Forum II.

Η μοναδική αυθεντική και πλούσια γεύση του, κέρδισε φανατικούς οπαδούς στο Συνέδριο, αφού όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την τύχη να απολάσουν τον καφέ «Mrs Rose».

Ο χώρος του Καινοτομικού Μουσείου Θερμοπυλών "πλημμύρισε" από το άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ και από πρόσωπα γεμάτα ευχαρίστηση.

Η καλύτερη συντροφιά για κοινό και ομιλητές...

«Mrs Rose»... Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο, η ποιότητα παραμένει ψηλά και η σωστή επιλογή espresso επιβάλλεται!!!

«Coffee Elixir by Specialists» - «Mrs Rose» Caffe
Αποκλειστικός διανομέας - αντιπρόσωπος για Φθιώτιδα - Ευρυτανία: Δημήτρης Φιλιππόνε
Κύπρου και Αμφικτυόνων 5Γ - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6909 416723
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: 
MRS ROSE Fthiotidas-Evritanias
Instagram: _mrs_rose_coffee_fthiotidas

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση