«Αν ήξερα» ...από το ΕΠΑΨΥ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 16:40 «Αν ήξερα» ...από το ΕΠΑΨΥ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Αν ξέραμε…θα έπρεπε να ήταν πιο σωστά ο τίτλος της χθεσινή υπέροχης παράστασης του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΕΠΑΨΥ Λαμίας.

Οσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Λαμία το βράδυ της Τετάρτης, παρακολούθησαν ένα «ταξίδι» γνωριμίας μεταξύ των κατοίκων του ΕΠΑΨΥ και των υπολοίπων. Μέσα από την εκπληκτική δουλειά που μας παρουσίασαν στη σκηνή του θεάτρου, τα μηνύματα και τα συναισθήματα, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες που όλοι μας βιώνουμε δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα αντίστοιχα των ανθρώπων αυτών.

Το εν λόγω έργο ήταν συρραφή κειμένων της Αποχαιρετιστήριας Επιστολής του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας, συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες καθώς και αποσπάσματος από την ιστορία «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη παράστασή τους....

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση