Τα πρόσωπα που βράβευσε ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 10:01 Τα πρόσωπα που βράβευσε ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δεν ήταν άλλη μια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ήταν μια ζεστή γιορτή, με ξεχωριστές βραβεύσεις και συγκινητικές στιγμές.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας το απόγευμα της Τετάρτης στο «BLe' coffee Bar» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μέσα σε ένα οικογενειακό, ζεστό κλίμα, τιμώντας πρόσωπα που το καθένα με το δικό του έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του Εμπορικού Συλλόγου και την αγορά της πόλης.

Τα πρόσωπα που τιμήθηκαν είναι: Δημήτρης Κατσούδας, Νικολέτα Τσίκνα, Γιάννης Κόντος, Κωνσταντίνα Πρέντζα, Ηλίας Αγγέλης (ΑΟΛ), Δημήτρης Μαντάς (μαέστρος Φιλαρμονικης). Την τιμητική πλακέτα για τον μαέστρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής παρέλαβε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μάρκος Τσιτσίας, λόγω απουσίας του Δημήτρη Μαντά.

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως της βραδιάς ήταν η βράβευση της Δέσποινας Ράρρα, που για πάρα πολλά χρόνια είναι η "ψυχή" του Συλλόγου, προσφέροντας αθόρυβα και άοκνα τις υπηρεσίες της, όχι μόνο στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας, αλλά και στην Ομοσπονδία Εμπόρων και αυτή των Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας.

Δείτε το βίντεο με τις βραβεύσεις και όλες τις ξεχωριστές στιγμές της εκδήλωσης:

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση