Ο νέος τυχερός που κέρδισε δωρεάν delivery για ένα μήνα στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 20:42 Ο νέος τυχερός που κέρδισε δωρεάν delivery για ένα μήνα στη Λαμία!

Όπως μας έχει συνηθίσει κάθε μήνα... το YouDelivery "έβγαλε" έναν ακόμη τυχερό που κερδίζει δωρεάν το Delivery για όλο τον Μάρτιο.

Αυτή τη φορά, τα 150€ κληρώθηκαν στον τυχερό, Θεοφάνη Γκαρέλη. Ο νέος τυχερός έρχεται να προστεθεί σε όλους αυτούς που κατάφεραν να κερδίσουν δωρεάν το delivery ένα μήνα, χάρις στην επιλογή τους να χρησιμοποιήσουν το YouDelivery.

Με το YouDelivery μπορείς να παραγγείλεις online από 27 καταστήματα στη Λαμία μέσα από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σου. Κάθε παραγγελία μεταφέρεται αυτόματα στο κατάστημα και εσύ λαμβάνεις ειδοποίηση για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 

Η νέα υπηρεσία σου επιτρέπει να παραγγείλεις χωρίς κωδικούς και email, ενώ με κάθε παραγγελία αποκτάς επιπλέον συμμετοχές στις μηνιαίες κληρώσεις.


Εσύ δοκίμασες το  YouDelivery.gr; Που ξέρεις, μπορεί ΕΣΥ να είσαι ο τυχερός του επόμενου μήνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση