Τα «ρέστα» του για Καλάθη ο Παναθηναϊκός - Τέσσερα εκατομμύρια για τρία χρόνια η νέα πρόταση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 14:06 Τα «ρέστα» του για Καλάθη ο Παναθηναϊκός - Τέσσερα εκατομμύρια για τρία χρόνια η νέα πρόταση

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Νικ Καλάθη, με την προσφορά των πρασίνων να είναι στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, προκειμένου να πείσουν τον Έλληνα γκαρντ να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ.

Σε ρυθμούς Νικ Καλάθη κινούνται στον Παναθηναϊκό, βάζοντας τον Έλληνα γκαρντ στο κάδρο με τις μετεγγραφικές προτεραιότητες.

Οι ”πράσινοι”, θέλουν διακαώς την επιστροφή του Έλληνα διεθνούς γκαρντ, δείχνοντας έμπρακτα τη θέληση τους με τη νέα πρόταση που κατέθεσαν η οποία φτάνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προηγούμενη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Καλάθη η οποία άγγιζε τα 3 εκατομμύρια για 2 χρόνια δεν έλαβε αρνητική απάντηση, με το τριφύλλι όμως να επανέρχεται προκειμένου να δελεάσει τον 32χρονο γκαρντ της Μπαρτσελόνα.

Πάντως οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα, προϋποθέτει την αποδέσμευση του Νικ Καλάθη από την Μπαρτσελόνα με την οποία δεσμεύεται με  συμβόλαιο έναν ακόμη χρόνο.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση