Champions League: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σήκωσε το πόδι του «στο Θεό» για να σκοράρει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 09:38 Champions League: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σήκωσε το πόδι του «στο Θεό» για να σκοράρει

Ο Γκουαρδιόλα θυμήθηκε τον Κρόιφ και τον Ζλάταν κι ο πατέρας του προσπάθησε να τον μιμηθεί – Δείτε βίντεο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με… ακροβατική κίνηση κι έδωσε τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι επί της Ντόρτμουντ με σκορ 2-1 στο «Έτιχαντ» για τη δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League.

Σύμφωνα με την τρισδιάστατη ανάλυση της Cosmote TV, ο Νορβηγός στράικερ σήκωσε το πόδι του στα δύο μέτρα (!) προκειμένου να… συναντήσει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα και να προκαλέσει έκσταση στις εξέδρες.

Μάλιστα, ο πατέρας του Έρλινγκ, ο Άλφ – Ίνγκε Χάαλαντ, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, διεθνής με τη Νορβηγία κι άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι προσπαθούσε να δείξει σε όσους ήταν γύρω του στα επίσημα του «Έτιχαντ» με ποιον τρόπο σκόραρε ο γιος του με το στιγμιότυπο να προκαλεί γέλιο.

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής είπε ότι ευτυχώς έχει μακριά πόδια και η σέντρα του Ζοάο Κανσέλο ήταν εξαιρετική κι έτσι κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. «Νομίζω ότι τα κατάφερα επειδή έχω μακριά πόδια, γι’ αυτό έφτασα την μπάλα, αλλά έπαιξε ρόλο και η σέντρα. Στο τέλος έβαλα ένα ωραίο γκολ πρέπει να πω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κι αυτός που επίσης είχε να… πει πολλά για το γκολ του Χάαλαντ ήταν ο προπονητής του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός αρχικά μίλησε για τον Γιόχαν Κρόιφ. «Ξέρετε την επιρροή που είχε στη ζωή και στην καριέρα μου ο Γιόχαν Κρόιφ. Οπότε όταν είδα το γκολ του Έρλινγκ θυμήθηκα το γκολ του Γιόχαν Κρόιφ με την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες του τη σεζόν 2009-10 στην Μπαρτσελόνα, αλλά με τον οποίο έκτοτε δεν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. «Θυμάμαι λίγο τον καλό μου φίλο τον Ιμπραΐμοβιτς», είπε και συνέχισε: «Γιατί κι εκείνος έχει την ικανότητα να σηκώνει το πόδι του πολύ ψηλά κι ο Έρλινγκ του μοιάζει από αυτή την άποψη».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση