Παναθηναϊκός: Σε προχωρημένες επαφές με τον Τζέικ Λέιμαν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 16:15 Παναθηναϊκός: Σε προχωρημένες επαφές με τον Τζέικ Λέιμαν

Κοντά στην απόκτηση του Τζέικ Λέιμαν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ενισχυθεί κοντά στο καλάθι.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι ο «εκλεκτός» του Ντέγιαν Ράντονιτς, για να δυναμώσει το «τριφύλλι» στη θέση «4». Οι «πράσινοι» ενδιαφέρονταν από το καλοκαίρι για τον 28χρονο, ωστόσο ο απόφοιτος του Μέριλαντ βρέθηκε στην προετοιμασία των Σέλτικς, ενώ την τριετία 2019-22 αγωνίστηκε στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Όμως, μετά το «κόψιμο» του Λέιμαν από τους «Κέλτες» πριν από την έναρξη της σεζόν στο NBA, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αναθερμάνθηκε και οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον σε προχωρημένες επαφές, προκειμένου ο Αμερικανός να ενταχθεί στο δυναμικό των «πράσινων». Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, ο Λέιμαν θα αποτελέσει τον 8ο ξένο του «τριφυλλιού», το οποίο ήδη διαθέτει στις τάξεις του τους Νέιτ Γουόλτερς, Πάρις Λι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Άντριου Άντριους, Ματέους Πονίτκα, Μάριους Γκριγκόνις και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν από τη θητεία του στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο Λέιμαν αγωνίστηκε για τρία χρόνια στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Συνολικά στην καριέρα του στο NBA «έγραψε» 243 παιχνίδια στην κανονική περίοδο (βασικός στα 49, με μέσο όρο 4.8 πόντους και 1.9 ριμπάουντ) και εννέα ματς σε πλέι οφ (με τους Μπλέιζερς, με μέσο όρο 1.9 πόντους και 0.7 ριμπάουντ).

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση