Formula 1: Άλλαξε η βαθμολογία στο στο GP των ΗΠΑ με ποινή στον Φερνάντο Αλόνσο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 12:20 Formula 1: Άλλαξε η βαθμολογία στο στο GP των ΗΠΑ με ποινή στον Φερνάντο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο τιμωρήθηκε από τους αγωνοδίκες της Formula 1 και έχασε τη θέση του από τη βαθμολογούμενη πρώτη δεκάδα της κατάταξης στο Grand Prix των ΗΠΑ.

H Alpine F1 του Φερνάντο Αλόνσο τερμάτισε στην 7η θέση, αλλά η Haas κατέθεσε ένσταση εναντίον τους, για μη ασφαλή επιστροφή στην πίστα μετά τη σύγκρουση με τον Λανς Στρολ.

Οι αγωνοδίκες της Formula επιβεβαίωσαν έτσι μέσω video ότι ο Ισπανός πρωταθλητής έφθασε στα πιτ, χωρίς το δεξί του καθρέπτη κι έτσι τον τιμώρησαν με ποινή 30 δευτερολέπτων, η οποία και τον… έστειλε στη 15η θέση. Ο Φέτελ βρέθηκε έτσι 7ος, με τους Τσουνόντα και Οκόν να “κλείνουν” τελικά την κορυφαία δεκάδα στο Grand Prix των ΗΠΑ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση