Ο Εμμανουήλ Καραλής βρήκε το νέο του προπονητή στο πρόσωπο... του πατέρα του, Χάρη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 16:47 Ο Εμμανουήλ Καραλής βρήκε το νέο του προπονητή στο πρόσωπο... του πατέρα του, Χάρη

Με τον πατέρα του, Χάρη, θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος πριν από λίγο διάστημα αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον προπονητή Παναγιώτη Συμεωνίδη.

Ο Χάρης Καραλής είναι παλιός πρωταθλητής του δεκάθλου και προπονητής με ειδικότητα στα άλματα, ενώ φυσικά βρίσκεται κοντά στο γιο του όλα τα χρόνια, κατά τα οποία εκείνος διαγράφει την ανοδική πορεία του στους στίβους, με αποκορύφωμα την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο 23χρονος πρωταθλητής τού επί κοντώ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πέρυσι από έναν τραυματισμό και δεν κατάφερε να «βγάλει» τις επιδόσεις που ήθελε, έχει μπροστά του την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τον Αύγουστο στη Βουδαπέστη, καθώς και τη Σούπερ Λίγκα τού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση