Γαλλία - Μαρόκο: Η απίθανη κίνηση των Μαροκινών ποδοσφαιριστών μπροστά σε 55.000 οπαδούς τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 12:03 Γαλλία - Μαρόκο: Η απίθανη κίνηση των Μαροκινών ποδοσφαιριστών μπροστά σε 55.000 οπαδούς τους

Το Μαρόκο δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Μουντιάλ, γνωρίζοντας την ήττα από τη Γαλλία με 2-0 στον δεύτερο ημιτελικό. Ωστόσο, κατάφερε να κερδίσει νέους φιλάθλους.

Περισσότεροι από 55.000 οπαδοί του Μαρόκου βρέθηκαν στο γήπεδο στον ημιτελικό του Μουντιάλ με τη Γαλλία και παρέδωσαν μαθήματα κερκίδας, στηρίζοντας την ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι Μαροκινοί αποθέωσαν την ομάδα τους, παρότι το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως ονειρευόντουσαν, με τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές να κάνουν μία απίθανη κίνηση μετά το τέλος του αγώνα.

Οι παίκτες του Μαρόκου μετά τον αποκλεισμό από τους Γάλλους, πήγαν μπροστά από τους οπαδούς τους και γονάτισαν ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης τους για την στήριξη τους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση