Μασκότ του NBA κατατρόμαξε ρεπόρτερ και εκείνη του έφερε το μικρόφωνο στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 22:22 Μασκότ του NBA κατατρόμαξε ρεπόρτερ και εκείνη του έφερε το μικρόφωνο στο κεφάλι

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη στο παρκέ της Οκλαχόμα, όταν η μασκότ είχε την ιδέα να κρυφτεί πίσω από μια ρεπόρτερ και να τη τρομάξει.

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι που τρομάζουν εύκολα είναι επιρρεπείς σε σπασμωδικές αντιδράσεις, μάλιστα ένα ακόμα ιδιαίτερα ξεκαρδιστικό παράδειγμα έχει καταγραφεί από την κάμερα.

Συγκεκριμένα, μια δημοσιογράφος που δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσει το ένστικτό της και να χτυπήσει μια μασκότ που τρύπωσε από πίσω της. Το ξεκαρδιστικό περιστατικό αποτέλεσε μια viral στιγμή που στη συνέχεια μοιράστηκε από χιλιλαδες χρήστες στο TikΤok.

@bleacherreport Blazers reporter wasn’t ready  (via @trailblazers) #okcthunder #nba #trailblazers #blazers ♬ original sound - bleacherreport

Στα πλάνα φαίνεται η δημοσιογράφος Brooke Olzendam να κοιτάζει την κάμερα, με το μικρόφωνο στο χέρι, ενώ η μασκότ των Oklahoma City Thunder σέρνεται από πίσω της.

Η μασκότ των Thunder δεν είναι ένα οποιοδήποτε γιγάντιο ζώο, αλλά ένας αρκετά άγριος βίσων, οπότε μπορούμε να καταλάβουν τη δημοσιογράφο για την κάπως «ακραία αντίδραση» της. Τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο Rumble the Bison βρισκόταν πίσω της, χωρίς να χάσει λεπτό, τον χτύπησε με το μικρόφωνό της. Έτσι, αφού όλα πήγαν... κατά διαόλου όταν έρχονται σε οπτική επαφή οι δυό τους, εκείνη άρχισε να ουρλιάζει πριν προχωρήσει σε επίθεση και τελικά να φύγει τρέχοντας.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι χρήστες του Reddit και του TikTok ξετρελάθηκαν με το κλιπ, και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας 2023 remake», αστειεύτηκε ένας στα σχόλια.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση