Australian Open: Τα ζευγάρια των προημιτελικών και οι αντίπαλοι του Τσιτσιπά στη μάχη για τον τίτλο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 14:58 Australian Open: Τα ζευγάρια των προημιτελικών και οι αντίπαλοι του Τσιτσιπά στη μάχη για τον τίτλο

Η φάση των “16” του Australian Open ολοκληρώθηκε στο ταμπλό των ανδρών και έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Το Australian Open μπαίνει στην τελική ευθεία του, με οκτώ πλέον τενίστες να διεκδικούν τον τίτλο. Ανάμεσα σ’ αυτούς, φυσικά, και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Λεχέτσκα στα προημιτελικά, ενώ αν περάσει το εμπόδιο του Τσέχου, θα βρει στα ημιτελικά τον νικητή του Κόρντα – Χατσάνοφ. Ορθάνοιχτος, δηλαδή, ο δρόμος του Τσιτσιπά για τον τελικό του Australian Open.

Τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα Τζόκοβιτς – Ρούμπλεφ και Σέλτον – Πολ. Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα συναντηθούν στα ημιτελικά, με τον κορυφαίο Σέρβο τενίστα να είναι το απόλυτο φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Τα προγνωστικά “βλέπουν” μία μονομαχία Τσιτσιπά με Τζόκοβιτς στον τελικό. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν τις επόμενες μέρες.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση