«Χάλκινη» η Φαίδρα Καλτέκη στο Austrian Open G1

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 15:18 «Χάλκινη» η Φαίδρα Καλτέκη στο Austrian Open G1

Το μέλος της προολυμπιακής ομάδας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ίνσμπρουκ

Το πρώτο της μετάλλιο μέσα στο 2023, πανηγύρισε η Φαίδρα Καλτέκη στο Ίνσμπρουκ και το Austrian Open κατηγορίας G1.

Το μέλος της προολυμπιακής ομάδας, Νο-13 στον κόσμο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο των -57 κιλών, όπου συμμετείχαν συνολικά 25 αθλήτριες.

Ο απολογισμός της εμφάνισής της στο τουρνουά ήταν δύο νίκες σε τρεις αγώνες.

«Χάλκινη» η Φαίδρα Καλτέκη στο Austrian Open G1

Η Καλτέκη, η οποία νωρίτερα μέσα στη χρονιά ήταν πέμπτη σε τρεις διαδοχικές διοργανώσεις (Presidents Cup Europe, Bulgarian Open και Belgian Open), στον πρώτο αγώνα νίκησε 2-1 (7-0, 3-5, 1-1) την Κροάτισσα Ντίνκοβιτς.

Στη συνέχεια επικράτησε 2-1 (2-6, 7-5, 7-3) της Γερμανίδας, με ελληνική καταγωγή, Αναστασίας Ροβύθη.

Στον αγώνα για τον είσοδό της στον τελικό, όπου αγωνίστηκε με έντονες ενοχλήσεις στο πόδι, ηττήθηκε 2-0 (7-4, 9-6) από τη Λιβανέζα Αούν καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.

Μια διάκριση αυτή θα της προσφέρει σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση