ΑΕΚ – Άρης: Το γκολ με πέναλτι για το 1-0 της Ένωσης και η ισοφάριση σε 1-1 από τους Θεσσαλονικείς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 19:11 ΑΕΚ – Άρης: Το γκολ με πέναλτι για το 1-0 της Ένωσης και η ισοφάριση σε 1-1 από τους Θεσσαλονικείς Φωτογραφία: Intime

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην OPAP Arena, για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στα αποδυτήρια.

Σε ένα “ανοιχτό” πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Ελίασον, για το 1-0 της Ένωσης στο παιχνίδι.

Ο Άρης “απάντησε” όμως πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, ισοφαρίζοντας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ιτούρμπε να σκοράρει σε κενή εστία, μετά από σουτ του Πάλμα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το πέναλτι για το 1-0 της ΑΕΚ

Το γκολ ισοφάρισης του Άρη

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση