Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε ξανά με αφαίρεση βαθμών και «έπεσε» στην 7η θέση της Serie A

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 21:46 Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε ξανά με αφαίρεση βαθμών και «έπεσε» στην 7η θέση της Serie A

Η Γιουβέντους δέχθηκε νέα “καμπάνα” από τα πειθαρχικά όργανα της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, τα οποία και της αφαίρεσαν αυτή τη φορά 10 βαθμούς, από τη βαθμολογία της Serie A.

Μπορεί οι 15 βαθμοί από την προηγούμενη τιμωρία να της επιστράφηκαν, αλλά η Γιουβέντους τιμωρήθηκε εκ νέου, για παρατυπίες σε μεταγραφικές υποθέσεις και συμβόλαια παικτών της.

Η ποινή των 10 βαθμών στη “γηραιά κυρία” την έριξε έτσι στην 7η θέση της Serie A και πίσω από τη Ρόμα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ξανά να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η βαθμολογία στην κορυφή της Serie A

1. Νάπολι 86
2. Λάτσιο 68
3. Ίντερ 66
4. Μίλαν 64
5. Αταλάντα 61
6. Ρόμα 60
7. Γιουβέντους 59
8. Μόντσα 52

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση