Roland Garros: "Πέταξε" για τα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς και τώρα… Αλκαράθ (vid)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 23:37 Roland Garros: "Πέταξε" για τα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς και τώρα… Αλκαράθ (vid)

Συγκεντρωμένος, ουσιαστικός και απόλυτα αποτελεσματικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ματς του 4ου γύρου κόντρα στον Σεμπάστιαν Όφνερ, τον οποίο νίκησε με 7-5, 6-3, 6-0, μετά από μία ώρα και 48 λεπτά αγώνα, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Roland Garros, που τον περιμένει από το απόγευμα ο Κάρλος Αλκαράθ.

Με τη νίκη αυτή, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας εξασφάλισε την 3η παρουσία του στα προημιτελικά του Παρισιού, στις έως τώρα 7 συμμετοχές του (μαζί με τη φετινή), ενώ αυτή ήταν και η 22η νίκη στη διοργάνωση (22-6).

Παράλληλα, ο Στέφανος έφτασε στη 31η νίκη του στο Tour (31-8), και υπερασπίστηκε στο έπακρο τους 180 βαθμούς που είχε να καλύψει, μιας και πέρσι είχε φτάσει μέχρι τους “16”, χάνοντας από τον Χόλγκερ Ρούνε.

Στόχος του Τσιτσιπά, φυσικά, είναι η κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της καριέρας του, που μπορεί πλέον να μην το δίνει την άνοδο στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο όλες οι υπόλοιπες θέσεις του Top-5 είναι πιθανές.

Πηγή: apexsports.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση