Γαλλία – Ελλάδα: Ενδεκάδα με Γιακουμάκη για την Εθνική - Χωρίς Ζιρού οι Γάλλοι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 21:05 Γαλλία – Ελλάδα: Ενδεκάδα με Γιακουμάκη για την Εθνική - Χωρίς Ζιρού οι Γάλλοι

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα  (21:45, Alpha, Novasports) τη Γαλλία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, με τις δύο ομάδες να ανακοινώνουν τις ενδεκάδες της αναμέτρησης.

Για την Ελλάδα, ο Γκουστάβο Πογέτ έχει δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Ιρλανδία, αφού ο Μανώλης Σιώπης και ο Γιώργος Γιακουμάκης θα ξεκινήσουν βασικοί, έναντι των Δημήτρη Πέλκα και Βαγγέλη Παυλίδη.

Έκπληξη για τη Γαλλία, η απουσία των Ζιρού και Ντεμπελέ από την ενδεκάδα του αγώνα, με τον Ντιντιέ Ντεσάν να κάνει μικρό… ροτέισον σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι των “τρικολόρ”.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας

Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Γιακουμάκης.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας

Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Κονατέ, Τεό Ερναντέζ, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Γκριεζμάν, Κομάν, Μπαπέ, Κόλο Μουανί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση