Τουρνουά Βερολίνου: Πήρε ρεβάνς από την Κορνέ η Σάκκαρη και πέρασε στους «16»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 14:51 Τουρνουά Βερολίνου: Πήρε ρεβάνς από την Κορνέ η Σάκκαρη και πέρασε στους «16»

Μία εβδομάδα μετά την ήττα της στο Νότιγχαμ, η Μαρία Σάκκαρη πήρε… ρεβάνς από την Αλιζέ Κορνέ στο Βερολίνο, παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των «16», στο τουρνουά της γερμανικής πρωτεύουσας.

Σε ένα ματς με πολλά σκαμπανεβάσματα, η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 33χρονης Γαλλίδας 6-4, 6-2 και περιμένει πλέον την αντίπαλό της, που θα προκύψει από την -εν εξελίξει- αναμέτρηση των δύο Λευκορωσίδων, Βικτόρια Αζαρένκα και Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς.

Η Σάκκαρη φάνηκε να κάνει… περίπατο στο πρώτο σετ, όπου προηγήθηκε 5-1, κι ενώ ενδιάμεσα η αντίπαλός της χρειάστηκε να πάρει ιατρικό τάιμ-άουτ, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ξαφνικά, όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, η Κορνέ μείωσε σε 5-4 και είχε τέσσερα break point για να ισοφαρίσει. Δεν τα κατάφερε και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο δεύτερο πλεονέκτημα που πήρε κατόρθωσε να «κλείσει» το γκέιμ και το σετ.

Στο δεύτερο σετ σχεδόν όλα τα γκέιμ ήταν «κλειστά» και κρίθηκαν στη μίνιμουμ διαφορά των δύο πόντων. Η Σάκκαρη προηγήθηκε 2-0 και 4-1, δέχθηκε ένα break, αλλά αντέδρασε άμεσα και έφτασε στο 6-2 και τη νίκη.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση