Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 21:27 Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του, έκανε γνωστό πως ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός νωρίτερα είχε μείνει ελεύθερος από την Σαμπντόρια, με αποτέλεσμα να μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Η «πράσινη» ΠΑΕ, θέλησε να γνωστοποιήσει τη συμφωνία της με τον παίκτη, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

O Φίλιπ Τζούρισιτς γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1992 στο Ομπρένοβατς. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Ραντνίσκι Ομπρένοβατς, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 αποκτήθηκε από την ολλανδική Χέρενφεϊν. Οι εμφανίσεις εκεί του έδωσαν το «διαβατήριο» για την Μπενφίκα όπου μετακινήθηκε το 2013. Ακολούθως έπαιξε ως δανεικός σε Μάιντς, Σαουθάμπτον, Άντερλεχτ κι ακολούθησε η Σαμπντόρια.

Το 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μπενεβέντο, απ’ όπου τον έκανε δικό της η Σασουόλο το καλοκαίρι του 2018. Το καλοκαίρι του 2022 επέστρεψε στη Σαμπντόρια.

Καλωσορίζουμε τον Φίλιπ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση