Kate Middleton & Roger Federer έπαιξαν μαζί τένις στο Wimbledon

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 11:11 Kate Middleton & Roger Federer έπαιξαν μαζί τένις στο Wimbledon

Οι δύο τους πρωταγωνίστησαν σε βίντεο για τους αφανείς ήρωες της αθλητικής διοργάνωσης.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton και ο πρώην «βασιλιάς» του τένις, Roger Federer, συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες στo Λονδίνο, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις όπου διεξάγεται το αρχαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο, Wimbledon, γύρισαν μαζί ένα βίντεο με τους αφανείς ήρωες της διοργάνωσης και, βέβαια, έπαιξαν μαζί τένις, έστω και για λίγη ώρα.

Η Kate έκανε ένα μικρό αθλητικό διάλειμμα από τις δεκάδες υποχρεώσεις που έχει ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας και, φορώντας μια κλασική λευκή φούστα τένις και ένα μπλουζάκι polo χωρίς μανίκια, καθώς και το κλασικό μπουφάν με το σήμα του Wimbledon, εμφανίστηκε στο γρασίδι (και μετά στο σκληρό τερέν), για να συζητήσει με τα κορίτσια και τα αγόρια που συμμετέχουν στη διοργάνωση και ασχολούνται αποκλειστικά με την περισυλλογή κάθε μπάλας τένις που φεύγει από το court. Σύμφωνα με το People, συνολικά πρόκειται για 250 εφήβους, οι οποίοι είναι τενίστες και παράλληλα ασχολούνται με αυτή την τόσο σημαντική δραστηριότητα, χωρίς την οποία δε θα μπορούσε να διεξαχθεί κανείς αγώνας και καμία προπόνηση.

Η πριγκίπισσα συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές, οι οποίοι τής εμπιστεύτηκαν και μερικά μυστικά του αθλήματος, ενώ αντιμετώπισε για λίγη ώρα στο γήπεδο τον 41χρονο που πλέον έχει αποσυρθεί από το τένις, έχοντας όμως κερδίσει συνολικά στην καριέρα του πάνω από 100 τίτλους.

Το Wimbledon έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που γυρίστηκε στο πλαίσιο αυτής της πολύ σημαντικής επίσκεψης, για να προωθήσει το τουρνουά που ξεκινάει στις 3 Ιουλίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση