ΑΕΚ: Οδεύει προς συμφωνία με Άμραμπατ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 12:41 ΑΕΚ: Οδεύει προς συμφωνία με Άμραμπατ

Δεν βρίσκει στην Ολλανδία ικανοποιητική προσφορά

Το συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ με την ΑΕΚ λήγει και τυπικά σήμερα κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ο 36χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός αναζητούσε προτάσεις στην Ολλανδία έχοντας εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Eredivisie.

Το παράθυρο της ΑΕΚ, ωστόσο, παρέμενε ανοικτό και όσο δεν έβρισκε πρόταση από ολλανδική ομάδα που τον ικανοποιούσε οικονομικά, τόσο αυτό διατηρούσε τις πιθανότητες παραμονής του τελικά στην Ένωση, ειδικά μετά και τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες.

Μέχρι στιγμής ο Άμραμπατ δεν έχει ενημερώσει την ΑΕΚ ότι παραμένει οριστικά, ούτε έχει «κλειδώσει» σίγουρα κάτι, αλλά όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή ότι οι δύο πλευρές οδεύουν για συμφωνία.

Αν οριστικοποιηθεί αυτό, τότε θα είναι η δεύτερη ανατροπή παραμονής του 36χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού στην ομάδα καθώς και πέρυσι το καλοκαίρι είχε βρεθεί λόγω ενός προσωπικού του θέματος μια ανάσα από την έξοδο. Όμως την τελευταία στιγμή έπειτα και από συζήτηση με την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα είχαν αλλάξει τα δεδομένα και παρέμεινε στους κιτρινόμαυρους.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση