«Βόμβα» στην ΑΕΚ με Πινέδα! Η ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 11:55 «Βόμβα» στην ΑΕΚ με Πινέδα! Η ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία της

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε “καλό μήνα” στους φίλους της ΑΕΚ! Ο Ορμπελίν Πινέδα μένει στην Ένωση, με τους “κιτρινόμαυρους” να ανακοινώνουν την απόκτηση των δικαιωμάτων του MVP του περσινού πρωταθλήματος από τη Θέλτα. Ιστορική συμφωνία και συμβόλαιο μέχρι το 2027!

Ένα υπέροχο πρωϊνό Σαββάτου (01.07.2023) για τους φίλους της ΑΕΚ! Μετά από «σκληρές» μεταμεσονύκτιες διαπραγματεύσεις και κάνοντας ιστορική οικονομική υπέρβαση, η Ένωση συμφώνησε με τη Θέλτα -τις πρώτες ώρες του Ιουλίου- για την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα.

Η ΑΕΚ απέκτησε το 100% των δικαιωμάτων του Μεξικανού, με τον Πινέδα να υπογράφει συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η μετεγγραφή ξεπέρασε τα 6,5 εκατ. ευρώ, ποσό που πήγε στους Ισπανούς!

Θυμίζουμε ότι ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ την σεζόν 2022/23 από την Θέλτα και ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του νταμπλ, «μετρώντας» 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 10 γκολ και 4 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Ο Πινέδα αυτή τη στιγμή έχει υποχρεώσεις με το Μεξικό στο Gold Cup και, αφού τελειώσει η διοργάνωση και πάρει μερικές μέρες άδεια για να ξεκουραστεί, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Όρμπε, για πάντα εδώ!

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση