«Σάρωσε» η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ - Χρυσό μετάλλιο για την κόρη του Νίκου Γκάλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 16:51 «Σάρωσε» η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ - Χρυσό μετάλλιο για την κόρη του Νίκου Γκάλη

Η Ελλάδα πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ και έγραψε ιστορία, κατακτώντας συνολικά δέκα μετάλλια.

Ανάμεσά τους και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Senior Jazz από την ομάδα “Ελληνικό Αστέρι”, στην οποία συμμετέχει και η κόρη του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη, Στέλλα.

Στην κορυφή της Ευρώπης βρέθηκαν και οι “Αμαζόνες” στην κατηγορία Senior Hip Hop. Από εκεί και πέρα, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Εύα Βενέτη – Ασημίνα Κουβελετσου στην κατηγορία senior double cheer hip hop (Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Ευαθλοί), οι Υάδες στο Junior Hip Hop και οι Αμαζόνες στο Youth Hip Hop, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πανηγύρισαν οι Άνθια Πατού και Παρασκευή Παπατκούδη στην κατηγορία junior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι), οι Κατερίνα Αποστολάτου και Νίνα Ανδρεανίδου στην κατηγορία senior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι), οι Cygnus του ΑΣ Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior All Girl Advanced, οι Αμαζόνες στην κατηγορία Junior Hip Hop και το Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior Jazz.

Συνολικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες (2/7) στη Βερόνα, η εληνική αποστολή κατέκτησε δέκα μετάλλια, με δύο χρυσά, τρία ασημένια και πέντε χάλκινα.

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση