«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με τον Κιλιάν Εμπαπέ για 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως» λένε στην Ισπανία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 18:31 «Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με τον Κιλιάν Εμπαπέ για 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως» λένε στην Ισπανία

Οι φήμες για τον Κιλιάν Εμπαπέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης “οργιάζουν” τον τελευταίο καιρό και πλέον γίνεται λόγος ακόμη και για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο ραδιοφωνικός σταθμό της Μαδρίτης «Cadena Ser», υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει “κλειδώσει” το deal με τον Κιλιάν Εμπαπέ και μάλιστα αποκαλύπτει και λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο Γάλλος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, με ετήσιες απολαβές της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ και ρήτρα στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Όλα αυτά φυσικά, αφότου μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση