Στο ρυθμό της Formula 1 το ΟΠΑΠ Game Time με τον Πάνο Σεϊτανίδη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 10:50 Στο ρυθμό της Formula 1 το ΟΠΑΠ Game Time με τον Πάνο Σεϊτανίδη

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για το Βρετανικό Grand Prix, τον Μαξ Φερστάπεν και τους «θρύλους» του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Αυτή την εβδομάδα το ΟΠΑΠ Game Time πατάει γκάζι στη Formula 1 με καλεσμένο τον γνωστό δημοσιογράφο, ειδικό στα θέμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Πάνο Σεϊτανίδη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «FORMULA 1 SHOW» του ΑΝΤ1, μιλάει για τον 10ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 που θα διεξαχθεί στη θρυλική πίστα του Σίλβερστοουν της Μ. Βρετανίας.

Εξηγεί γιατί θεωρεί τον Ολλανδό πιλότο, Μαξ Φερστάπεν φαβορί του 74ου Βρετανικού Grand Prix που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Ιουλίου. Μιλάει ακόμα για την τωρινή κατάσταση στο πρωτάθλημα της Formula 1 και ξεχωρίζει τον Άιρτον Σένα και τον Μίχαελ Σουμάχερ ως τις δύο κορυφαίες μορφές του αθλήματος.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση