Ολυμπιακός: Αφίσα για τον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 13:43 Ολυμπιακός: Αφίσα για τον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σκοπεύει να τιμήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τον θρύλο της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και η μορφή του κοσμεί ήδη τον εξωτερικό χώρο του ΣΕΦ.

Μία γιγαντιαία αφίσα δείχνει τον Σπανούλη να κοιτάζει τα λάβαρα στο ΣΕΦ και γράφει την ημερομηνία της γιορτής προς τιμήν του επί χρόνια αρχηγού του Ολυμπιακού και νυν προπονητή του Περιστερίου.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Βασίλης Σπανούλης, ήταν, είναι και θα είναι ο απόλυτος σταρ που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή προς τιμή του Θρυλικού αρχηγού και οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό.

Από σήμερα και ως τη μέρα που θα σηκωθεί ψηλά στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του V-Span, στο φουγάρο του ΣΕΦ θα είναι κρεμασμένη η συγκεκριμένη αφίσα για να θυμίζει σ’ όλους το μεγάλο ραντεβού. Μια αφίσα που παραπέμπει σε πρεμιέρα ταινίας. Άλλωστε σαν ταινία, και μάλιστα υποψήφια για Όσκαρ, ήταν η καριέρα του. 

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη.

Πηγή: newsit,gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση