Ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει «χρυσάφι» με πρόκριση επί της Ντνίπρο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 10:37 Ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει «χρυσάφι» με πρόκριση επί της Ντνίπρο

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 τη Ντνίπρο στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League και βρίσκεται “αγκαλιά” με την πρόκριση, αλλά και με έσοδα “μαμούθ” ενόψει της νέας σεζόν.

Αν “σφραγίσει” στη Λεωφόρο την επόμενη εβδομάδα (01/08) την πρόκριση, ο Παναθηναϊκός θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του έστω στους ομίλους του Europa League, κάτι που “μεταφράζεται” αμέσως και σε 3,63 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους από την UEFA.

Αυτό το ποσό θα “εκτιναχθεί” όμως και από τα Market Pool και Coefficient Pool, πλησιάζοντας πλέον τα 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Παναθηναϊκό, ακόμη και αν δεν κάνει τίποτα άλλο από εδώ και πέρα στην Ευρώπη. Αντίθετα, τα χρήματα μπορούν να γίνουν… χρυσάφι σε ενδεχόμενη πορεία προς τους ομίλους του Champions League, ενώ στο Europa League, η νίκη στους ομίλους ισούται 630.000 ευρώ και η ισοπαλία με 210.000 ευρώ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση