Σομαλή σπρίντερ τερμάτισε με το πάσο της στα 100 μέτρα και έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 00:14 Σομαλή σπρίντερ τερμάτισε με το πάσο της στα 100 μέτρα και έγινε viral

Το αγώνισμα των 100 μέτρων στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες στην Κίνα, έγινε viral, χάρη στη Nasra Ali Abukar, η οποία τερμάτισε τελευταία και μάλιστα με διαφορά 10 δευτερολέπτων από τις συναθλήτριές της. 

Η Σομαλή σπρίντερ έτρεξε την απόσταση σε 21,81 δευτερόλεπτα, χρόνος που θεωρείται ο πιο αργός που έχει σημειωθεί ποτέ σε διεθνή αγώνα.

Δημοσιεύματα θέλουν την Abukar να είναι ανιψιά της αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας στίβου της Σομαλίας, Khadija Adan Dahir, και… έτσι έγινε η επιλογή της για τον αγώνα στην Κίνα.

Ο Elham Garaad, ο οποίος δημοσίευσε το viral βίντεο στο Twitter, έγραψε: “Το Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού πρέπει να παραιτηθεί. Είναι αποκαρδιωτικό να γίνεσαι μάρτυρας μιας τόσο ανίκανης κυβέρνησης. Πώς μπόρεσαν να επιλέξουν ένα αγύμναστο κορίτσι για να εκπροσωπήσει τη Σομαλία στο τρέξιμο; Είναι πραγματικά σοκαριστικό και αντανακλά άσχημα τη χώρα μας διεθνώς”.

Σε ένα επόμενο tweet, ο Garaad ανέφερε: “Αυτή είναι η ανιψιά του προέδρου της Σομαλικής Ομοσπονδίας Στίβου. Τι [περιμένετε];”.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση