Παράνοια για τον Λιονέλ Μέσι: Τα εισιτήρια για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του κοστίζουν πλέον 9 χιλιάδες δολάρια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 09:38 Παράνοια για τον Λιονέλ Μέσι: Τα εισιτήρια για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του κοστίζουν πλέον 9 χιλιάδες δολάρια

Όλοι θέλουν να δουν τον GOAT.

Το Μαϊάμι ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει την FC Ντάλας την Κυριακή(06/08) μετά από τρεις εντός έδρας αγώνες και τα επίσημα εισιτήρια… μεταπώλησης πωλούνται τώρα έως και 9.000$ το καθένα.

Τα μαγικά χαρτάκια για τον αγώνα του Leagues Cup, κυκλοφόρησαν επίσημα την Πέμπτη και μιλάμε για την πρώτη φορά που τα νέα αστέρια της Ίντερ Μαϊάμι προεξάρχοντος του Λίο Μέσι θα παίξουν εκτός έδρας. Ως εκ τούτου λίγες στιγμές μετά την έναρξη της κυκλοφορίας τους, δημοσιεύτηκε μια ενημέρωση που επιβεβαίωνε ότι εξαντλήθηκαν.

Να αναφέρουμε ότι η FC Dallas παίζει τους εντός έδρας αγώνες της στο Toyota Stadium, χωρητικότητας 20.500 ατόμων.

Από την άφιξη του Αργεντινού σούπερ σταρ στο MLS, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν αυξηθεί για πολλούς από τους αγώνες του Μαϊάμι. Για παράδειγμα η τιμή των εισιτηρίων για να δει κάποιος το ντεμπούτο του κόντρα στην Κρουζ Αζούλ αυξήθηκε μαζικά από την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Οι τιμές των εισιτηρίων μεταπώλησης για εκείνον τον αγώνα στις 21 Ιουλίου κυμαίνονταν από $200 έως $5.000.

Πηγή: gazzetta

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση