Πρωταθλητής Τσιτσιπάς στο Μεξικό: Διέλυσε τον Ντε Μινόρ και σήκωσε τη δέκατη κούπα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 09:08 Πρωταθλητής Τσιτσιπάς στο Μεξικό: Διέλυσε τον Ντε Μινόρ και σήκωσε τη δέκατη κούπα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απολαυστικός στον τελικό του Mifel Tennis Open στο Μεξικό, διέλυσε και τον Άλεξ Ντε Μινόρ με 6-3, 6-4 και σήκωσε με συνοπτικές διαδικασίες την κούπα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση ενόψει του US Open.

Πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερό του τουρνουά τη φετινή χρονιά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του για φέτος, φτάνοντας τους δέκα συνολικά στην καριέρα του.

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο.19) αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο στον τελικό, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει ό,τι θέλει και να πανηγυρίζει το 10/10 κόντρα στον Αυστραλό, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αυτός που έκανε πρώτος το μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ, ο Αυστραλός στο αμέσως επόμενο έφερε ξανά την ισορροπία απαντώντας με break (3-2).

Στα επόμενα δύο games οι δύο τενίστες δεν απειλήθηκαν, με τον Έλληνα να βρίσκει ξανά την ευκαιρία για break στο όγδοο game, ξεφεύγοντας με 5-3. Ο Τσιτσιπάς δεν έχασε αυτή τη φορά την ευκαιρία, σέρβιρε και έκανε το 6-3. 

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε και πάλι με μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0.

Ο Αυστραλός, όπως και στο πρώτο σετ, έβγαλε αντίδραση και με σκορ στο 3-1 έκανε 3-0 σερί και προηγήθηκε με 4-3.

Στο σερί του Αυστραλού είχε ίδια απάντηση, όμως, από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος με 3-0 games έκλεισε το σετ με 6-4 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στη σεζόν.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση