Πατέρας Άλκη Καμπανού για τον χαμό του οπαδού της ΑΕΚ: «Τα λόγια είναι φτωχά, η τυφλή βία συνεχίζεται»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 12:25 Πατέρας Άλκη Καμπανού για τον χαμό του οπαδού της ΑΕΚ: «Τα λόγια είναι φτωχά, η τυφλή βία συνεχίζεται»

«Τα λόγια είναι φτωχά, η τυφλή βία συνεχίζεται» δήλωσαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού, που δηλώνουν συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από τους Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλεια.

«Πιστεύαμε ότι ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα αυτής της τυφλής βίας αλλά συνεχίζεται δυστυχώς…έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι… είμαι συγκλονισμένος κι εγώ και η σύζυγός μου», τόνισε ο κ. Καμπανός για τη δολοφονία του άτυχου οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

«Τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνουν τον πόνο αυτών των γονιών που έχασαν το παιδί τους, δηλώνουμε την ηθική μας συμπαράσταση», επεσήμανε.

Ανέφερε ακόμη πως θα επικοινωνήσει με τους γονείς του αδικοχαμένου νέου για να τους πει δυο λόγια παρηγοριάς.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση