Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: «Χάλκινη» η Ντρισμπιώτη στη Βουδαπέστη - Λύγισε μετά τον τερματισμό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 10:53 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: «Χάλκινη» η Ντρισμπιώτη στη Βουδαπέστη - Λύγισε μετά τον τερματισμό

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Αντιγόνη Ντρισμπιτώτη μετά την 3η θέση που πήρε στον τελικό των 35χλμ βάδην στην Βουδαπέστη.

Μία ακόμα διάκριση για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, καθώς ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον τελικό των 35 χλμ βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μπορεί να μην τα πήγε όσο καλά περίμενε στο αγώνισμα των 20 χλμ βάδην, ωστόσο, στο «δικό» της άθλημα, τα 35 χλμ βάδην, τερμάτισε στην 3η θέση, με χρόνο 2:43:22 και αμέσως μετά το πέρασμα του τερματισμού, ξέσπασε σε κλάματα με την ελληνική σημαία στους ώμους.

","width":136,"height":146}},"expires":"2023-12-29T22:00:00.000Z","regionsAllowed":"GR"}

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση