«Χάος»! Το trailer για το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ με τις συνθήκες στη Super League 2

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 17:13 «Χάος»! Το trailer για το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ με τις συνθήκες στη Super League 2

Ντοκιμαντέρ… μαχαιριά του ΠΣΑΠΠ για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της Super League 2. «Φαγητό από το συσσίτιο στους παίκτες, πέφτανε κάτω, έκαναν ψυχοθεραπεία» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Όλη η αλήθεια στο “πιάτο” των φίλων του αθλήματος! Ο ΠΣΑΠΠ έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του ντοκιμαντέρ, το οποίο ετοιμαζόταν για μήνες και παρουσιάζει τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές στη Super League 2.

Παίκτες που έτρωγαν από το συσσίτιο, παίκτες που “έπεφταν κάτω”, παίκτες που έκαναν ψυχοθεραπεία για να αντέξουν τις συνθήκες που βίωναν, παίκτες που… έκαναν το σταυρό τους όταν πληρώνονταν, μη γνωρίζοντας πότε θα δουν ξανά το χρώμα του χρήματος.

“Για ένα πρωτάθλημα που απαξιώνεται όλο και περισσότερο” και που είναι “στα λόγια επαγγελματική κατηγορία” αναφέρεται.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

«XAOΣ. Super League 2. H δεύτερη εθνική κατηγορία.

Σ’ ένα ιδεατό κόσμο θα έπρεπε να λειτουργούσε ως… εργαστήριο ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών.

Όχι στην Ελλάδα. Εδώ είναι βυθισμένη στην ανυποληψία. Στην καχυποψία. Στα οικονομικά προβλήματα.

Ένα πρωτάθλημα που ζει χάρη στα όνειρα των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Όνειρα τα οποία… εκμεταλλεύεται.

Ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας, ενός αλλιώτικου Θεού.

Ο ΠΣΑΠΠ με ένα ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων, παραγωγής της Stars Inc.11, επιχειρεί να περιγράψει την κατάσταση από την πλευρά των… θυμάτων. Των ποδοσφαιριστών.

Των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν να φάνε, που ζουν σε άθλιες συνθήκες, δεν έχουν τα βασικά για την προπόνησή τους, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις βλέψεις τους προκειμένου να ζήσουν την οικογένεια τους και όχι εις βάρος της.

Που κάνουν ψυχοθεραπεία για ν’ αντέξουν, που ντρέπονται να πουν με τι ασχολούνται.

Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ θα προσπαθήσουμε για πρώτη φορά να σας δείξουμε το ποδόσφαιρο μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της Super League 2.

Να περιγράψουμε την πραγματικότητα όπως είναι. Ούτε ωραιοποιημένη, ούτε κίτρινη.

Με στόχο να μετατρέψουμε το ΧΑΟΣ σε ΟΡΑΜΑ για το αύριο του αθλήματος που αγαπάμε και για μια κατηγορία που αξίζει να είναι επαγγελματική όχι μόνο στα λόγια.

Coming soon…»

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση