Λιθουανία – Ελλάδα 92-67: Έτσι ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός της Εθνικής μπάσκετ στο Mundobasket 2023

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 19:24 Λιθουανία – Ελλάδα 92-67: Έτσι ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός της Εθνικής μπάσκετ στο Mundobasket 2023

H Εθνική μπάσκετ ηττήθηκε από τη Λιθουανία (92-67) στη φάση των «16» του Mundobasket 2023 και μένει εκτός προημιτελικών της διοργάνωσης, ό,τι αποτέλεσμα και να φέρει την Κυριακή (03.09 / 11:40) κόντρα στο επίσης αποκλεισμένο, Μαυροβούνιο.

Ήττα – Αποκλεισμός για την εθνική μπάσκετ στο Mundobasket 2023. Η γαλανόλευκη γνώρισε την συντριβή από την Λιθουανία με 92-67 στην 1η αγωνιστική του 10ου ομίλου, στη φάση των «16», ένα αποτέλεσμα που της έκοψε κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση και έδωσε το «εισιτήριο» στην Λιθουανία (προκρίθηκε μαζί με τις ΗΠΑ).

Γουόκαπ και Λαρεντζάκης οδηγούσαν την εθνική στο πρώτο μέρος, στο οποίο προηγήθηκε και με +8, αλλά το δεύτερο μέρος ανήκε στην παρέα του Γιόνας Βαλαντσιούνας που εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά ήδη από σήμερα (01/09), αφήνοντας εκτός και το Μαυροβούνιο, τελευταίο αντίπαλο των παικτών του Δημήτρη Ιτούδη την Κυριακή (03/09). Άποντος έμεινε ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου!

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Μακσβίτις με 19 πόντους και 6 ασίστ, ενώ μεγάλη ζημιά έκανε στην «επίσημη αγαπημένη» ο Ίγκνας Μπραζντέικις με 18 πόντους. Ο Εϊμάντας Μπέντζιους σημείωσε 15 πόντους.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση