Εθνική μπάσκετ: Ιτούδης φεύγει, Σπανούλης έρχεται

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 14:47 Εθνική μπάσκετ: Ιτούδης φεύγει, Σπανούλης έρχεται

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής μπάσκετ, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι το απόλυτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Εθνική μπάσκετ μετά το Mundobasket 2023. Στη συνάντηση που έγινε σήμερα (8/9) με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, ουσιαστικά αποφασίστηκε ο τρόπος που οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους.

Κι αυτός είναι ο καλύτερος δυνατός, καθώς το “διαζύγιο” θα είναι βελούδινο, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας προπονητής έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, δίχως κόντρες και διαφωνίες και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Βασίλης Σπανούλης για την επόμενη ημέρα

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το απόλυτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Εθνικής μπάσκετ και να την οδηγήσει στα προκριματικά του Eurobasket και στο προολυμπιακό τουρνουά.

Ο “Kill Bill” έχει την ικανότητα να αναλάβει τη γαλανόλευκη και κυρίως την προσωπικότητα για να εμπνεύσει όλους και να πετύχει τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση