Σπανούλης: «Νιώθω ευλογημένος»! Διαμαντίδης, Μπαρτζώκας, Βεζένκοφ και οι άλλοι «λαμπεροί» καλεσμένοι στο gala προς τιμήν του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 23:32 Σπανούλης: «Νιώθω ευλογημένος»! Διαμαντίδης, Μπαρτζώκας, Βεζένκοφ και οι άλλοι «λαμπεροί» καλεσμένοι στο gala προς τιμήν του

Πλήθος “αστέρων” του μπάσκετ και υψηλών παρουσιών στο λαμπερό gala προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, παραμονές της “γιορτής” που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του ετοιμάζονται να τιμήσουν -με τον τρόπο που αρμόζει έναν θρύλο του ελληνικού μπάσκετ- τον Βασίλη Σπανούλη. Παραμονές της μεγάλης γιορτής” (17/09, 19:00, Novasports4) που θα γίνει στο ΣΕΦ, πλήθος “λαμπερών” προσωπικοτήτων του αθλήματος, βρέθηκαν στο gala για τον «V-Span» στον Αστέρα Βουλιαγμένης..

Από την συγκεκριμένη εκδήλωση δεν έλειπαν και παλιές δόξες των ευρωπαϊκών γηπέδων όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Νίκος Ζήσης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Ντέγιαν Μποντίρογκα, ο Πέρο Άντις, ο Τζίτζι Νταντόμε, ο Μίλαν Τόμιτς, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς και άλλοι πολλοί.

Στο gala βρέθηκαν επίσης οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Σάσα Βεζένκοφ, Κάιλ Χάινς, Νίκολα Μίροτιτς, Κώστας Παπανικολάου, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, όπως και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Ο άλλοτε προπονητής του στον Ολυμπιακό, Γιάννης Σφαιρόπουλος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, όπως και ο Γιόνας Καζλάουσκας. Στο gala βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος όπως είχε προαναγγελθεί.

Θυμίζουμε ότι στην αυριανή εκδήλωση (17.09) θα σηκωθεί στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη, ενώ θα ακολουθήσει και ένα φιλικό, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Αρμάνι Μιλάνο.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο “Kill Bill” δήλωσε ευλογημένος για την τιμή που θα του γίνει από τους ερυθρόλευκους με την απόσυρση της φανέλας του και ευχαρίστησε τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε: “Σημαίνει πάρα πολλά. Είμαι ευλογημένος. Πιστεύω ότι ήρθα σε μία ομάδα για να κερδίσουμε μαζί, να κάνουμε ξανά μεγάλη την ομάδα και να κερδίσουμε τίτλους. Μέσα από τόσες δυσκολίες που περάσαμε τα καταφέραμε.

Έκανα φίλους ζωής, έχτισα μια σχέση με τον κόσμο που πραγματικά δεν ξέρω εάν την έχουν νιώσει άλλοι αθλητές σε αυτό το μέγεθος. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχω αυτή τη σχέση με τον κόσμο.

Έχτισε μια εκπληκτική σχέση με τους προέδρους. Ποτέ στη ζωή μου δεν πούλησα οπαδηλίκι, προσπάθησα με τη δουλειά, την αφοσίωση και τον σεβασμό μου να κερδίσω τη θέση μου στον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Πάντα σεβόμουν τους πάντες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό και ευλογημένος για αυτή την τιμή που μου κάνουν οι πρόεδροι και η οικογένεια του Ολυμπιακού. Να αποσύρουν τη φανέλα μου σε ένα τέτοιο διήμερο.

Έχουμε ξαναδεί να αποσύρουν φανέλες, αλλά αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό. Το βλέπετε όλοι και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου”.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση