Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υποδέχθηκε το τρίτο του παιδί - Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 10:51 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υποδέχθηκε το τρίτο του παιδί - Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια, υποδέχθηκαν στον κόσμο το τρίτο παιδί τους. Πρόκειται για την Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο.

Μετά από δύο αγόρια, ήρθε η ώρα για το πρώτο κορίτσι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια, υποδέχθηκαν στον κόσμο την κόρη τους, την Έβα Μπρουκ.

Όπως γράφει το SPORT24, ο "Greek Freak" αποκάλυψε τα ευχάριστα μέσω social media, όπου ανέβασε μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του, δίπλα στους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της.

"Καλώς ήλθες σπίτι, Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο. Το μικρό κορίτσι του μπαμπά και η μικρή αδελφή των αδελφών της" ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση